Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

1201143

Vrolijke onderzetter van vilten balletjes

| 1 reactie

1201142
Een poosje geleden zag ik een paar leuke, vrolijke onderzetters. Allemaal handgemaakt, hier ver vandaan, van vilten balletjes. Ik vond ze erg leuk, maar ook best prijzig en kocht ze daarom niet. Uiteindelijk kreeg ik het idee niet uit m’n hoofd en zocht ik die vilten balletjes toch nog eens op op internet. Ik bestelde een zak van 200 stuks, in allemaal verschillende kleuren. Eerst reeg ik de mooiste kleuren aan een draad en versierde ik er onze kerstboom mee. Toen de kerstboom verdween werd het tijd voor wat nieuws!
1201143
Deze keer reeg ik alle balletjes aan een stevige draad en draaide die tot een cirkel, die ik met verschillende steken vastzette. Vastlijmen vond ik zonde. Als ik nu nog eens wat anders wil maken dan kan deze zo weer uit elkaar. Zo ontstond deze onderzetter van ongeveer 35 cm doorsnede. Graag had ik nog een veel groter exemplaar gemaakt (een leuk vrolijk kleed voor op de vloer), maar daar had ik helaas te weinig materiaal voor. Deze is ook leuk en prijkt nu op m’n zelfgemaakte krukje hier in huis! 1201141

Eén reactie

  1. Hoi,

    Mag ik vragen waar je die zak met 200 bolletjes hebt besteld?
    Bedankt!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.