Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

1511132

Vrolijke papieren (kerst)bollen

| 1 reactie

Ik houd niet van ziek-zijn, maar helaas voel ik mij al een paar dagen lamlendig. Gisteren en vandaag heb ik veel in bed en op de bank doorgebracht. In stilte, want ik heb een hoofdpijn die maar niet wil zakken. Om toch een beetje de dag door te komen ging ik aan de slag met een knutselpakketje dat ik hier had liggen. Gewoon een beetje plakken zou mogelijk wel wat afleiding bieden van de pijn in mijn hoofd.
15111321511136
Uiteindelijk maakte ik deze vrolijke bollen. Leuk om op te hangen met kerst, maar net zo leuk ook om nu al een plekje te geven of er een kinderkamer mee op te vrolijken.15111381511139
Een enkele bol voor het raam kan, maar een aantal bij elkaar geeft een nog kleurrijker effect, vind ik. Ik maakte de bollen in 3 verschillende maten. De grootste heeft een doorsnede van 15 cm, de middelste een doorsnede van 13 cm en de kleinste een doorsnede van 10 cm.15111314
Nu nog eens nadenken waar ik ze ga hangen..

Eén reactie

  1. Ik weet wel een plekje….:-))!!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.