Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

2107135

Lieve roze babykamer mand

| 1 reactie

Het was me nog niet eerder gelukt om rond te haken, terwijl het me juist zo leuk lijkt om een keer een poef te haken voor hier in huis! 2107135
Van de week kocht ik toch weer wat nieuwe Zpagetti om nog eens een poging te wagen met wat instructies van het internet. Uiteindelijk had ik het aardig door en ontstond het idee voor het maken van een mand. Het werd dit licht roze exemplaar, met een doorsnede van ongeveer 25 cm.2107131
Zelf vind ik hem erg leuk voor bijvoorbeeld een babykamer, om wat kleine spulletjes in te doen en neer te zetten. Maar ook voor andere doeleinden is het een leuk en handig exemplaar!
2107134

Eén reactie

  1. beste,

    wat is het mandje gaaf geworden!!

    Graag zou ik hem ook willen maken welk instructiewedsite heb je gebruikt ?

    groetjes merlijn

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.