Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

1507131

Floor Trouwt Met Liefde hart

| 1 reactie

1507131
Een bijzondere samenwerking! Onze BABS Floor vroeg mij laatst of ik voor haar iets leuks kon ontwerpen en maken; 30 stuks om kado te doen aan de bruidsparen die zij trouwt. Een leuke uitdaging waarmee ik natuurlijk aan de slag ging.
1507133
Uiteindelijk koos ze voor de hartjes hanger van wit met rode stippen tafelzeil, dat goed bij de site van Floor en haar persoonlijke smaak past. Alle hartjes werden gevuld met fyberfill en bevestigd aan een metalen ring. Hierdoor kan je ze makkelijk ergens aan hangen, maar ook sleutels kunnen er op deze manier makkelijk aan bevestigd worden.
floor5
Alle hartjes werden mooi verpakt. Deze verpakkingen versierde ik met masking tape met de toepasselijke tekst; ” and live happily ever after”. Op de aan de zakjes bevestigde label komt nog een stempel van Floor Trouwt Met Liefde.
floor7
Vandaag bezorgde ik de pakjes in een toepasselijke, er snel nog even bij gemaakte, mand. De mand maakte ik van het zelfde zeil, en de binnenkant in tegenovergestelde kleuren. De rand kan omgeslagen worden voor een leuk en vrolijk effect.
1907131
Het was leuk om weer even bijgekletst te hebben. Het persoonlijke van een BABS die echt geïnteresseerd is in de bruidsparen die zij trouwt, blijft toch bijzonder.

Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat de hartjes bij de toekomstige bruidsparen met net zo veel liefde worden bezorgd als dat Floor met liefde trouwt!

Eén reactie

  1. Dank je wel Ruth! Natuurlijk voor de leuke hartjes, maar ook voor het leuke bericht hier. Ik werd er blij van.

    Je bedrijf heet ‘ Zeeuws Meisje Maakt’ maar er kan makkelijk ‘ met Liefde’ achteraan worden. Je spulletjes zijn met liefde gemaakt en dat maakt ze nóg leuker!

    Vond het fijn om samen te werken, als ik weer een ideetje heb, hoor je zeker van me.

    Liefs en groetjes!

    Floor

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.