Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

Cars-taart voor Merlijn

| 1 reactie

merijn4
Voor de 4e verjaardag van Merlijn maakte ik een Cars-taart! Niet alleen de jarige, maar ook zijn grote zus, was er blij mee. De taart vulde ik met laagjes biscuitcake, aardbeienjam, slagroom en verse bosvruchten. Ik bekleedde de taart met blauw fondant en maakte er een racebaan overheen. De zijkant van de taart versierde ik met zwart-witte blokjes, die doen denken aan een finishvlag. Voor op de taart maakte ik nog 2 cactussen, met wat rotsblokken eromheen, van fondant, en een grote 4. Het autootje van Lightning McQueen is een speelgoed exemplaar. Het leuke is dat hij er zo nog wat aan over houdt. Een extra kadootje voor de jarige!
merlijn1merlijn2merlijn3

Eén reactie

  1. Beste Ruth,
    Woon je toevallig in Eindhoven?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.