Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

0306132

Vlaggenlijn zomers

| 5 reacties

0306131
Leuk! Ik kreeg laatst weer een bestelling binnen voor een vlaggenlijn van Mexicaans tafelzeil. Ik vind deze vlaggenlijnen altijd erg leuk om te maken omdat ze zo lekker vrolijk zijn, met al die verschillende kleurtjes en designs. Ook deze keer werd het weer een fleurig exemplaar. Lekker zomers ook, dus laat het mooie weer maar komen! 0306132

5 reacties

 1. Hallo Ruth,

  Ben op zoek naar een vrolijke slinger die ook buiten kan blijven hangen, dus deze op de afbeelding voldoet precies aan de zoektocht. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Daarnaast ben ik op zoek naar gordijntjes en een deurgordijn voor in het speelhuisje wat binnenkort in de tuin komt. Zou je hier ook iets voor kunnen maken van tafelzeil?? (maten kan ik je dan over een week doorgeven)

 2. Hoi Ruth!

  Ik zou de deze vlaggenlijn graag willen kopen:)
  Kan dat?

  Groetjes Mirte

 3. Hoi Ruth,

  Deze vlaggenlijn is top! Wil ik graag bij je bestellen. Kan dat?

 4. Ik wil graag een vlaggenlijn bestellen in een iets kleinere maat. Is dat mogelijk? Groetjes Kim

 5. Beste Ruth,
  Deze prachtige vlaggenlijn van tafelzeil kwam ik tegen tijdens het zoeken naar een mooie vlaggenlijn voor in de tuin (eigenlijk 3 stuks).
  Ik las dat je ze eerder hebt gemaakt en verkocht.
  Zou je er nog een aantal willen maken en verkopen aan mij?
  Ben benieuwd,

  Groet, Liselot Plönes.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.