Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

2406134

Retro label pakketje

| 1 reactie

2406132
Vanavond had ik zin om labels te maken! Heerlijk ontspannend; een beetje stempelen en plakken! Ik maakte er 2 pakketjes van en ik ga er zeker nog een aantal maken. Leuk als kleinigheidje of zomaar voor jezelf!
2406134
Op ieder label in het pakketje staat een andere tekst; liefs, beterschap, kus, hiep hiep hoera en voor jou! De labels in het ene zakje zijn versierd met leuk retro masking tape en de labels in het andere zakje zijn allemaal wat zoeter. Alle tapejes lopen aan de achterkant van de labels ook netjes door. En het rood met witte keukentouw maakt het nostalgische gevoel compleet!
2506133

Eén reactie

  1. hoi Ruth
    maak je ook (stoffen) vlaggenlijnen op bestelling?

    alvast bedankt

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.