Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

0303134

Vintage zwangerschaps- en geboortekado labels

| Klik hier om te reageren

Dit jaar worden er weer een aantal baby’s om ons heen geboren! Super leuk en ik hou ervan om dan lekker op zoek te gaan naar toepasselijke kraam- en/of zwangerschapscadeautjes.
0303132
Naast Mieke, die onlangs geboren werd, kregen we een paar dagen daarvoor al te horen dat Sem bij andere vrienden geboren was! Alles gaat goed en zijn ouders en grote zus zijn enorm blij! Voor aan het cadeautje maakte ik een toepasselijk labeltje. Ook nu weer kreeg ik gelijk de smaak te pakken en maakte ik er nog een paar extra.
0303134
De labels hebben een vintage look gekregen, door de postzegel plaatjes en het papieren kant dat ik er op plakte. De handjes erop zijn splitpennen, die ik kocht bij Pipoos. Het labeltje voor Sem bestempelde ik met mijn letterstempels voor een extra leuk effect.
0303135

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.