Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

1703134

Er is er 1 jarig HOERA slinger

| 1 reactie

1703131
Van de rest van het knutselpapier, dat ik over had na de geboorteslinger voor Mieke, maakt ik nog een Er is er 1 jarig HOERA slinger. 1703132
Deze slinger is, van het eerste tot het laatst hartje gemeten, 3 meter lang met aan beide kanten nog ongeveer 50 cm extra draad om hem makkelijk te kunnen bevestigen. De slinger bevat 24 papieren hartjes, met aan beide kanten het zelfde design. In totaal zitten er 6 verschillende designs in de slinger verwerkt. De geel met witte stippen tekst heb ik alleen op de voorkant van de slinger geplakt.
1703133
Een leuke slinger om op te hangen voor de verjaardag van een stoere meid! Ook in combinatie met de retro bloemen slinger, die ik onlangs maakte, staat hij goed en zorgt hij voor een lekker vrolijk geheel!
1703134

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.