Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

Mandje Emma 5

Speelgoed mand Mexicaans tafelzeil

| 2 reacties

Els bestelde onlangs een speelgoed mand van Mexicaans tafelzeil voor haar dochter Emma. Het vorige mandje was helemaal versleten en het nieuwe exemplaar mocht wel iets groter en vrolijker worden. En iets met roze! Verder mocht ik de invulling zelf bepalen, dus ik ging van de week aan de slag.

Het mandje heb ik op de dezelfde manier als de 1001-dingen mandjes gemaakt, maar dan iets hoger. Hij is nu ruim 30 cm hoog geworden, met een doorsnede van ongeveer 25 cm. De buiten- en binnenkant hebben een ander patroon, dat leuk bij elkaar kleurt. Door deze verschillende patronen geeft het een vrolijk effect als je de rand van het mandje omvouwt. Hiermee is ook in de hoogte van de mand te variëren.

Op aanvraag heb ik een hengsel aan de mand gemaakt, waardoor hij makkelijk op te tillen en mee te nemen is. De drukknopen die ik hiervoor gebruikte kunnen aardig wat gewicht hebben, waardoor de mand zelfs als een tas te gebruiken is. Door de drukknopen is het hengsel echter ook weer makkelijk te verwijderen. Een aardig veelzijdig exemplaar, al zeg ik het zelf.

 

2 reacties

  1. Wat een leuke speelgoedmand. Die zou ik graag willen bestellen.
    Ik ben op zoek naar aquablauw voor een meisje.

  2. Ik ben geinteresserd in een mand in tafelzeil in rood witte stippen of iets met rozen. Hoe kan ik dat bestellen? Groet, Liz

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.