Zeeuws Meisje Maakt

Ruth's Baksels & Knutsels

Harten Mexicaans tafelzeil

| Klik hier om te reageren

Ook deze harten zijn voor de Koninginnedag verkoop gemaakt en had ik al op de foto staan maar nog niet geplaatst. De reacties van de vrouwelijke kraam bezoeksters waren enthousiast en de mannen daarbij horend vroegen keer op keer “Tja, wat moet je daar dan mee?”. Nou gewoon, leuk voor in de huiskamer, aan een kast of deur, in een kinderkamer of elders, was dan mijn antwoord. Ze zijn lekker kleurig, dus ze vrolijken de boel gelijk op.

Allemaal zijn ze gemaakt van Mexicaans tafelzeil, ze hebben een doorsneden van zo’n 18 cm en zijn opgevuld met fiberfill. Ieder hart heeft een koord van biaisband van ruim 10 cm, waardoor de harten makkelijk opgehangen kunnen worden.

Leuk om zelf te houden of als een kadootje voor een ander!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.